הוסר האיום הגרעיני

כל מי שאוהב לאכול ולבשל חצילים, כמוני, יודע שאחת הבעיות המשמעותיות בחציל הוא הגרעינים שלו. הם לא נעימים בפה ועלולים גם להוסיף מרירות לתבשיל. אם מנסים לסלק אותם מהחציל, לעיתים מדובר במלאכה מסובכת, ובכל מקרה, בדרך מאבדים גם חלק מבשרו הטעים של החציל המושלך אל הפח ביחד עם הגרעינים. אחד הפתרונות האפשריים הוא לנסות לקנות חצילים קטנים יותר, אבל גם זה לא פותר תמיד את הבעיה. לכן שמחתי לשמוע על פיתוח חדש של חקלאי עין יהב שהוציאו עכשיו לשוק זן חדש של חצילים ללא גרעינים.

מבחינה חזותית החציל מושך ביותר- צבעו שחור עמוק ומבריק. הוא גם כבד יחסית, כ-400 גרם, מכיוון שהוא מלא וגדוש ללא חלל פנימי ריק, כפי שניתן לראות ברוב זני החצילים האחרים. כעת גם לא צריך להימנע מחצילים גדולים כי בחציל זה, כאמור, הגודל לא קובע את כמות הגרעינים. חציל זה גדל בהפריה טבעית ויש לו חיי מדף ארוכים, עד שבועיים, כך שלא חייבים לבשל אותם מיד עם הקנייה. החציל החדש ישווק ברשתות השיווק וחנויות הירקות. תחת המותג של עין יהב ועם סימון "ללא גרעינים". בתיאבון, ואתם מוזמנים לשלוח מתכוני חצילים מוצלחים במיוחד.

 

 

hazil

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.