המוווון תוספות בחומוס צבר

איך אתם אוהבים לאכול את החומוס שלכם? אתם אוכלים אותו כמות שהוא או שמים עליו משהו? אתם אוכלים את החומוס לבד, או אוהבים לצדו עוד דברים חוץ מפיתה? אצלי, למשל, זה משתנה. לפעמים אני אוהבת את החומוס כמות שהוא, מקסימום עם קצת טחינה מלמעלה, פפריקה, טיפה שמן זית וצנוברים. זה השדרוג שאני אוהבת לחומוס. אבל לפעמים אני אוהבת לאכול אותו כחלק מארוחה ובמקרה כזה מצטרפים לחגיגה גם סלט ירקות, סלט חצילים במיץ עגבניות ותוספות אחרות, למשל, ביצה קשה חומה.

אני לא לבד בצורת האכילה הזאת. מתברר כי הרבה ישראלים אוהבים לאכול את החומוס שלהם עם דברים נוספים לצדו או מעליו. חברת צבר ערכה לאחרונה מספר מחקרים ומצאה כי כ-40% מהישראלים אוכלים את החומוס שלהם לצד תוספת מגוונת כדוגמת חצילים פיקנטיים, פלפלים חריפים או מטבוחה. הישראלים אף הוסיפו ואמרו כי התוספות משדרגות את מנת החומוס והופכות אותה לטעימה במיוחד. אבל, עד היום, אם רציתם את השדרוג לחומוס הייתם צריכים להוסיף אותו לבד.

כתוצאה מכך יצאה לאחרונה צבר עם סדרה חדשה של חומוס הנקראת חומוס עם המון… היא מבוססת על הצורך הקיים ומציעה סדרה רחבה של מנות חומוס עשירות בתוספות מעניינות וטעימות במיוחד. מה שאהבתי במיוחד הוא שלא מדובר בתוספת סמלית של כמה גרגירי חומוס או כמה חתיכות חציל, שצריך לדוג אותם עם זכוכית מגדלת בתוך החומוס. בסדרה של ציבור התוספות מגיעות בכמות משמעותית ושורדות עד שמתחסלת כל קופסת החומוס.

סדרת חומוס עם המון תוספות כוללת: חומוס עם המון פלפלים חריפים, חומוס עם המון חצילים פיקנטיים, חומוס עם המון מטבוחה, חומוס עם המון חריף וחומוס עם המון טחינה וגרגירי חומוס. החלטתי לנסות את מוצרי הסדרה ובשל הגיוון בטעמם של בני הבית החלטתי לקנות את כל חמשת הקופסאות השונות בסדרה ולנסות אותן.

את חומוס עם המון פלפלים חריפים וחומוס עם המון חריף נתתי לחובבי החריף מקרב בני הבית. אני פחות אוהבת חריף, ומכיוון, שכאמור, קופסת החומוס עשירה בתוספת החריפה, לא לקחתי סיכון. אוהבי החריף אהבו את שני סוגי החומוס עם החריף וטענתם היחידה, אם אפשר לקרוא לה כך, היא שהטעם הוא פיקנטי ולא חריף מדי. כלומר, הם לא היו זקוקים למכבי אש ודווקא די נהנו. את שלושת הסוגים האחרים טעמתי בעצמי ואהבתי אותם מאוד.

החומוס עם המון טחינה וגרגירי חומוס היה מאוד טעים ומשופע בגרגרי חומוס. אני גם מאוד אוהבת חצילים ולכן חומוס עם המון חצילים פיקנטיים הוא תוספת טובה עבורי. החצילים היו טעימים, לא מאוד פיקנטיים, ומתאימים לטעמי הלא חובב חריף. אם אתם אוהבים חריף, זה לא יהיה מספיק פיקנטי עבורכם ועדיף שתבחרו באחת האפשריות החריפות יותר. בסופו של דבר, החומוס שהכי אהבתי היה חומוס עם המון מטבוחה. בעלי פחות אהב והעדיף את החריפים. אני לא התווכחתי ופשוט השתלטתי על כל הקופסה עם המטבוחה בעצמי.

בקיצור, כדאי מאוד להכיר את הסדרה החדשה של צבר. היא נותנת מענה מוצלח לאוהבי תוספות שונות, ומכיוון שהקופסאות לא גדולות מדי (375 גרם לקופסה), אפשר לקנות במקביל לפחות שתי קופסאות, וכך כל אחד יכול לקבל את התוספת שהוא אוהב. בתיאבון!

משקל: 375 גרם ליחידה. כשרות: בד"צ העדה החרדית, רבנות קריית גת.

צילום: אורית ענבר

5 מחשבות על “המוווון תוספות בחומוס צבר

להגיב על רינת בן ארי לבטל

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.