יום טבעונות בטעם אבוקדו

מחר (1.11) הוא יום הטבעונות הבינלאומי. לכבוד היום המיוחד מגישה חברת חקלאי גרנות, המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים, מתכון בינלאומי ואהוב בגרסה הביתית – גוואקמולי אבוקדו טבעוני. המתכון קל להכנה, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו, מוגש בתוך טורטייה ונהדר כארוחת ביניים או כתוספת למנה עיקרית. אני לא טבעונית, אבל אוהבת מאוד אבוקדו. זהו פרי נהדר (הנחשב בטעות לירק) שכל אחד יכול ליהנות ממנו, ולא צריך להיות טבעוני לשם כך.

בתיאבון ויום טבעונות שמח!

גוואקמולי אבוקדו טבעוני

מצרכים

2 אבוקדו בשל מסוג אבוקדו גרנות

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

אופן ההכנה

  1. מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
  2. מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
  3. מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.
  4. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.

צילום: הדס ניצן

3 מחשבות על “יום טבעונות בטעם אבוקדו

  1. אורית, מה שייכת "טבעונות" לכאן? למה? הטבע ברא את האבוקדו במיוחד בשביל הטבעונים? העגבניה נבראה במיוחד בשביל הטבעונים?הגיע הזמן שנבין כי המזון הבריא, מן הצומח נברא כדי שבני האדם יקבלו את כל הנוטריאנטים המזינים, ושומרים על בריאותם, ולא במיוחד עבור הטבעונים. כל יתר ההמצאות שבני האדם החליטו לאכול אינם מותאמים לגופנו. ראי מספר האנשים החולים בסרטן, סכרת, מחלות לב, אלצהיימר, וכו'. כל העובר על חוקי הטבע נענש בבריאותו. זה בדוק, וזה רשמי!!!
    הרבה בריאות ושמחה!!!
    סוזי

    אהבתי

  2. נכון שאבוקדו הוא לא רק לטבעונים, אבל זה משהו שטבעונים יכולים ליהנות ממנו בניגוד להרבה דברים שהם לא יכולים ליהנות מהם

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.