נס פח שמן האגוזים

לא מזמן סיפרתי לכם על נפלאותיו של שמן חדש שגיליתי, שמן אגוזים בעל ניחוח אגוזי עשיר של מותג הבריאות האורגני GREENY. השמן, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ' האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים. הוא מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. מכיוון שהשמן מתאים מאוד לטיגון לביבות וסופגניות, מבלי להשאיר בהם טעמי לוואי לא רצויים, הוא עומד לעבוד שעות נוספות במטבח שלי לקראת החג.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף. מחיר: 24.90-19.90 שקלים לבקבוק של ליטר. להשיג ברשתות מזון, כמו: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, על המשקל, שורשים, היפר טבע זיקים , לגעת באוכל , נקודת טבע, כליל טבע ועוד. לפרטים: www.greenyisrael.com

לכבוד הזמן הטעים והבריא ולכבוד החג, אני מביאה לכם מתכון, באדיבות GREENY, ללביבות תפוחי עץ טעימות וממכרות. מעבר לשימוש בשמן, לביבות תפוחי עץ יכולות להיות תחליף מעניין הן יכולות לשמש הן כמנה בפני עצמן, הן כתוספת למנות שונות (אם מגישים כתוספת למנות מלוחות אל תוסיפו ללביבות אבקת סוכר או מייפל כמומלץ במתכון) והן כקינוח

לביבות תפוחי עץ

מצרכים

3 תפוחי עץ ירוקים (גרני סמיט), קלופים ומגוררים
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס קמח תופח
1/2 גביע יוגורט יווני 7% או שמנת חמוצה 9%
1 כפית תמצית וניל

1/5 כפית פלפל לבן
2 ביצים
1/2 כפית קינמון טחון

שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני

להגשה: אבקת סוכר, מייפל

אופן ההכנה

  • לסחוט היטב את תפוחי העץ. לטרוף את הביצים בקערית קטנה.
  • לערבב את כל המצרכים למעט הקמח, ורק אז, להוסיף את הקמח.
  • לחמם במחבת שמן בגובה של כ-4 ס"מ, לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל). להניח כף מהעיסה במחבת, ולטגן כדקה – מכל צד, עד שהלביבה מזהיבה-משחימה.
  • להגיש עם אבקת סוכר ו/או סירופ מייפל אמיתי.

בתיאבון!

צילום מוצר: גריני

צילום לביבות: pixabay

4 מחשבות על “נס פח שמן האגוזים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.